top of page

Gelaatsverzorging

 • IPL

  • Huidverjonging

  • Acne behandeling

  • Couperose

 • Microneedling

 • Semperbeauty Diamant

 • Basisverzorging jonge huid met epilatie

 • Anti-aging verzorging

 • Standard huidverjongende en ontspannende verzorging incl epilatie

Laserbehandeling

IPL

Huidverzorging dmv Impulsed light is zeer doeltreffend en levert onmiddellijke resultaten. IPL doet de huid stralen en verjongt, ook voor zonneschade en veroudering de ideale behandeling. Voor meer info bel me...

IMG_6321.jpeg

Microneedling

Zoals het woord het zelf zegt... deze behandeling die als doel heeft de huid te zuiveren en imperfecties te laten verdwijnen alsook verjongen, is door middel van kleine naaldjes die gebundeld zijn in een module en snel draaien over de opperhuid om de bovenste huidlagen af te schaven en de lederhuid aan te zetten tot celvernieuwing en de aanmaak van collageen. Deze behandeling gebeurt met steriele capsules en alles verloopt onder de grootste hygiënische maatregelen. op het einde van de behandeling krijgt u er nog een hualuron vliesmasker bovenop om de huid te kalmeren en te regeneren.

gelaats

Semperbeauty Diamant

Deze behandeling is een uiterst diepe reiniging dmv een scrub en daarna doet het apparaat haar werk dmv radiofrequentie.

Verbluffende en zichtbaar werkende lifting, de stimulatie van de aanmaak van collageen is reeds zichtbaar na een behandeling. Het beste resultaat is er na enkele weken en mits een behandeling tussen de 4 en de 6 weken blijft u eeuwig jong en kunnen we zelfs bestaande rimpeltjes en vermoeidheid in het gelaat en décolté wegtoveren. Uw huid gaat zienderogen  herstellen en u ziet er stralend en gelift uit als u de behandeltafel verlaat. Bovendien een zeer rustgevende behandeling die ongeveer een uur in beslag neemt en uw gewone gelaatsverzorging vervangt.

(zie abonnementen voor prijzen)

Losse beurt is 90 euro.

Basis Verzorgingen

Schermafbeelding 2023-02-19 om 15.07.21.png

Anti-Aging met hyaluron

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Wandelpad

Service Name

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

bottom of page